Bliv medlem af Øsal Ling

Medlemskab

 

Som medlem af Øsal Ling er du med til at sikre et stabilt eksistensgrundlag for centret, der dækker husleje og andre faste nødvendige udgifter.

Er du medlem, får du tilsendt Øsal Lings jævnlige nyhedsbreve pr. email, du får info om specielle arrangementer først, og du får af og til tilbud om at tilmelding til nogle arrangementer først, samt at du får mulighed for indflydelse på foreningen og centret via generalforsamlingerne.

Medlemskab koster min. 108 kr. pr. måned for folk der er godt økonomisk bemidlet.
Tallet 108 er i øvrigt et lykkebringende tal for tibetanere – du er selvfølgelig også velkommen til at støtte med et højere beløb!

For dem, der mindre godt økonomisk bemidlet koster det min. 54. kr. pr. måned.

Begge niveauer af medlemskab giver den samme prisreduktion ved kurser og arrangementer, når dette annonceres – ofte ca. med 1/3  – 1/2 pris reduktion på entréen.

Medlemskab giver fri og gratis adgang til Tjenresig Puja hver søndag aften og de ugentlige mandags-stille meditationsaftener o.a. arr., når dette annonceres.

  • Betaling for medlemskab bedes overført til Øsal Lings bankkonto hos Merkur Andelskasse:
    nr: 8401 og konto nr.: 1127572
    Skriv koden ‘MED‘ og dit navn i tekstboksen ved bankoverførsel via Netbank, eller ved at bede sin bank om at ordne det.
  • Send ligeledes en mail til: mail.osal.ling@gmail.com om din indmeldelse med dit navn, adresse, tlf.nr. og email adresse eller skriv også til Øsal Lings mailadresse, hvis du ønsker at opsige dit medlemskab.
    Øsal Ling opfordrer nye folk til at melde sig ind for min. 3 mdr. som en start, og derefter kan man udmelde sig fra måned til måned. Medlemskabet er ikke fradragsberettiget, hvilket donationer til Øsal Ling er, hvor man ikke får de ‘ydelser’, som medlemskabet giver.
    Øsal Ling følger persondataloven.