Filmforedrag m. Khenpo Thultrim Gyamtso Rinpoche og Dharmalærer Birgit eller Jim ScottSøndag d. 17. marts, søndag d. 7. april og søndag d. 9. juni – alle dage kl. 14.30 – 16.45 – har vi den store glæde, at kunne byde Khenpo Rinpoche velkomen i Øsal Ling i form af en video
taget direkte fra det enorme digitale bibliotek af hans belæringer, der er samlet og gjort tilgængeligt fornyeligt på Nettet af Dharmalærer Birgit Scott.

En af Øsal Lings kære Dharmalærere Jim og Birgit Scott, der begge selv er nære elever af Khenpoen, vil kommentere og forklare yderligere om belæringerne, hvor det også er muligt at stille spørgsmål og have dialog om emnerne.

 

 

Om Khenpo Tsultrim Gyamtso Rinpoche:
Rinpoche er en af de største nulevende Dharmamestre. Han er født i Øst Tibet i området, der hedder Kham, praktiserede som yogi i klippehuler rundt om i Tibet og modtog hele den mangeårige uddannelse, der fører til både Khenpo og Geshe grader, de højeste man kan opnå indenfor uddannelsesforløbet i Dharma.

Han er mester af både Kagyu, Nyingma og Gelugpa’s højeste belæringer, der fører henholdsvis til Mahamudra, Dzogchen, og Middelvejen.

I 1977 blev han introduceret i Danmark af d. 16. Karmapa, som Dharmalærer for samtlige de centre, der var i opblomstring på daværende tidspunkt over hele Europa. Trungpa Rinpoche inviterede ham også til sine mange centre i USA, hvor han efterhånden spillede en afgørende rolle i udbredelsen af Dharma over hele Nordamerika.

Læs mere om Dharmalærerne Birgit & Jim Scott HER

 

 

 

Alle er velkomne uanset forhåndsviden.

Ikke-medlemmer og alm. medlemmer 60 kr.
Støttemedlemmer 40 kr.
Eller giv en donation alt efter hvad du har råd til.