Om Øsal Ling

Øsal Ling, som på tibetansk betyder ‘Lysets Have’, er et tibetansk buddhistisk tempel, beliggende centralt i Århus tæt på Rutebilstationen.

Det er den herboende tibetanske lama, Lakha Lama, som er Øsal Lings spirituelle leder.
Lakha Lama er ligeledes initiativtager og spirituel leder for “Phendeling”, som er et tibetansk buddhistisk center i København.

640x292-osal-sal-002

 

Centret fungerer både som et åbent vindue for nysgerrige og er et tempel, også kaldet ‘Lhakhang’, for tibetanske buddhistiske skoler og for dem med et dybere engagement i buddhismen.

Desuden er der et Zen tempelrum øverst i huset.

Øsal Ling er en demokratisk medlemsforening, hvor medlemmer og støttemedlemmer har indflydelse på bestyrelse, aktivitetsgrupper og det frivillige arbejde, som centret bygger på.

Øsal Ling præsenterer løbende et bredt program af kurser, foredrag, fælles bøn (puja), fællesmeditationer, buddhistiske og spirituelle film, samt fælles vegetarisk spisning.

Derudover søsætter Øsal Ling buddhistiske kulturelle events og humanitære støttearrangementer, samt er ved at etablere et interreligiøst og spirituelt samarbejde for sammen at arbejde for jordens velvære – vores allesammens nødvendige livsgrundlag.

Alle er velkomne i Øsal Ling, baghuset i Fredensgade 39. Se centrets egne arrangementer under:
Øsal Lings Kalender og se i den udvidede bookingkalender for samtlige aktiviteter i hele huset under: Kalender og booking

 

IMG_5023_original