Mindfulness kursus – træning i bevidst nærhed v. Kirsten Wilkens

Øsal Ling tilbyder et nyt forløb i Mindfulnesstræning 
med Kirsten Wilkens, mindfulness-underviser, buddhist og psykiater
6  ’fyraftensmøder’ – tirsdage kl. 17 – 19 med start 20. oktober 2020

Vores tankestrømme minder ofte om en fortravlet radiospeaker eller en radar, der kommenterer på alt hvad der rør sig i og omkring os – her i blandt fortidens frustrationer og fremtidens bekymringer.

Herved mister vi nemt kontakt med Nuet og med os selv på et dybere plan.

Mindfulnesstræning er en veldokumenteret praksis med rødder i den buddhistiske tradition fra Østen og efterprøvet af moderne neurovidenskab i Vesten.

Resultatet er reduceret stress, bedret koncentration, styrket immunforsvar og en dybere hvilen med fokuseret valg af, hvad vi ønsker at bruge vores energi, tid og tanker på.

Mindfulness – træning i bevidst nærvær – 6 tirsdage efter sommerferien

Både for dig, der er ny i ’meditationsbranchen’, og dig, der evt. efter Coronakrisen, har brug for støtte til den daglige balance og meditationstræning.

Mindfulness handler om at mærke livet, leve livet – som det er – her og nu, uden at skele til om vi kan lide det eller ej.

Livet må være, som det er  – vildt og voldsomt  – eller blidt og stille. Vi skal tage det ind og rumme det.

Gør vi det, sker det forunderlige – det forandrer sig af sig selv. Hårdhed bliver til blødhed og ud af stilheden optræder nye former, tanker, følelser og fænomener, der skal sanses, rummes og slippes.

Fra at være opslugt af tanker om fortid og fremtid eller ”ude af os selv” pga smertefulde følelser øver vi os i at træde et lille skridt tilbage til en position i os selv, hvor vil kan være vidne til det, der foregår i sindet.

Fra at identificere os med tankerne og tingene vil vi træne i at identificere os med den stille iagttager af fænomenerne – i os og udenfor os.

Det optimale udbytte af mindfulness fås ved regelmæssig træning, og i f.h.t. kurset i Øsal Ling får du øvelser til hjemmetræning mellem sessionerne.

Underviser:
Kirsten Wilkens, buddhist, mindfulness-underviser og psykiater.

Kirsten har i sin psykiatriske speciallægepraksis i mange år brugt Mindfulnesstræning  til forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

Hun er undervist af pionererne fra den kliniske Mindfulnesstradition Jon Kabat-zin, Saki Santorelli og Mark Wiliams samt buddhistiske mestre som Chokyi Nyima Rinpoche, Kilung Rinpoche og Lakha Lama Rinpoche.

 

Om mig – kirstenwilkens.dk

 

Datoer:
1: 20. oktober
2: 27. oktober
3:  3. november
4: 10. november
5: 17. november
6: 24. november

Tilmelding her:
tilmeld.osal@gmail.com
Man tilmelder sig hele forløbet, og der er begrænset deltagerantal.

Pris:
1200 kr for hele forløbet inkl. undervisningsmateriale og kaffe/ te
Støttemedlemmer i Øsal Ling  – halv pris.  – 600 kr.
Når man har tilmeldt sig på ovenstående mail og fået bekræftelse om en plads, så kan
beløbet betales via Mobil Pay 60 42 05 konto nr.: 8401 – 1127572 mærket: Mindfulness

Se posteren HER