Udlejning af lokaler

640x292-osal-sal-002

Øsal Ling lejer sine lokaler ud

Centeret ligger centralt ved Aarhus Rutebilstation og fem minutters gang fra Aarhus Banegård og gågaden.

Huset har en meget rolig atmosfære og har været benyttet til meditation igennem de sidste ca. 30 år.  Lokalerne udlejes kun til fredelige formål, der er i overensstemmelse med centrets øvrige virke.

 

Øsal Lings tempelrum med stole 2


Tibetansk tempelrum med ekstra rum på 2. etage:
Det største lokale ligger på 1. sal og er ca. 70 m2. Det er indrettet som tibetansk buddhistisk tempel med varme og indbydende farver.

Der er 31 ergonomiske konferencestole, mere end 20 meditationspuder med underlag, samt 20 tæpper.
Der findes et mindre tekøkken med mulighed for at bruge det større køkken i stueetagen.

 

620x220-osal-zenrummet-2sal-001

 


I sammenhæng med tempelrummet er der adgang til et Zenbuddhistisk indrettet rum på 2. sal på ca. 40 m2. (Dette lokale på  2. sal udlejes ikke separat).
  Salen på 2. sal er simpelt indrettet med hvide vægge med trægulv og 15 meditationspuder og 20 tæpper.  I huset findes en projektor med stort lærred, dvd-afspiller med højttalere, et mikroanlæg og 6 runde caféborde.

 

960x640-osal-bogcafe-001

 

Lokale i stueetagen
Lokalet i stueetagen er ca. 45 m2 og har mere end 15 meditationspuder, samt et smukt buddhistisk alter.  Der findes 3 sammenklappelige lange borde og 20 skalstole og en whiteboard tavle og et minianlæg. Der kan hentes små caféborde fra kælderen. Der er adgang til køkken med service til op til 35 personer og mulighed for at lave mad. Der findes en projektor med stort lærred, dvd-afspiller med højttalere, et mikroanlæg og 6 runde caféborde.

Udlejningspriser: Der er to forskellige kategorier for leje af Øsal Lings lokaler, en for buddhistiske og spirituelle grupper og én for større arrangementer og andre fredelige formål.

Kontakt os via en mail til book.osal@gmail.com

Læs mere om priser og lejeprocedure her: Udlejningspriser pr. feb. 2023